Af Poul Madsen

Energy-supply.dk skriver, at energiminister Lars Christian Lilleholt nu har bøjet sig for kritikken. Han vil sende “Energinet.dk og embedsmænd tilbage til tegnebrættet. Det er en kovending fordi, som energy-supply.dk skriver: “For kun en måned siden ville ministeren slet ikke gå ind i sagen”.

Reaktionen kommer efter kraftig kritik fra solcelleejerne over Energinet.dk’s planlagte ændringer, og som får ministeren til at søge løsninger, der vil give solcelleejerne samme betingelser, som de har nu. I følge energy-supply.dk siger Lars Lilleholt:

– Energinet.dk har foreslået en model, der har ført til kraftig reaktion hos solcelleejerne. Det har jeg registreret mig. Og på den baggrund har jeg bedt Energinet.dk og ministeriet om at få alternative modeller på bordet, siger Lars Christian Lilleholt til Finans.

Det er Finans, der skrev, at den samlede ekstraregning for solcelleejere kunne løbe op imod 25. mio. kr, hvis Energinet.dk fik gennemtrumfet sit ønske om at ændre årsafregning til timeafregning.

Brancheforeningen Dansk Solcelleforening har ifølge energy-supply.dk kaldt forslaget for et klart aftalebrud, og LFASE er af samme mening.

Læs artiklen på energy-supply.dk: Minister i kovending – vil nu finde løsning for 82.000 solcelleejere.

 

Energy-supply.dk: Minister i kovending – løsning for 82.000 solcelleejere

2 thoughts on “Energy-supply.dk: Minister i kovending – løsning for 82.000 solcelleejere

 • 14/02/2018 d. 21:40
  Permalink

  Hej.

  Hvornår forventes der svar på ovennævte.?

  Mvh
  Jakob I Pedersen

  Svar
 • 15/02/2018 d. 13:27
  Permalink

  Det aner vi desværre ikke noget om

  Svar

Venligst Log ind for at skrive en kommentar

X

Glemt dit kodeord?

Bliv medlem

Nulstil kodeord
Indtast venligst din emailadresse. Du vil modtage dit nye kodeord via email.