Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med din indmeldelse og betaling af kontingent hos Landsforening af solcelleejere, indtastes nogle personoplysninger, herunder dit navn, e-mailadresse , telefon nummer og adresse.

Disse oplysninger er nødvendige for at blive oprettet som medlem. Vi anvender disse oplysninger til kommunikation (f.eks. nyhedsbreve) og for at danne et geografisk billede af udbredelse af solceller i Danmark.

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til.

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger anvendes kun til foreningsarbejde. Det anvendes ikke til f.eks reklamer og foreningen udveksler ikke oplysninger med 3-part.

Vi anvender tredjepart til opbevaring af data (Gigahost), som er ansvarlige for opbevaring (hosting) af foreningens website.

Oplysning, indsigelse, ændring, sletning

Du kan altid kontakte os på følgende E-Mail, for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med:

E-Mail : webmaster@lfase.dk

Såfremt de oplysninger vi ligger inde med ikke er korrekte, er du velkommen til at kontakte os på ovennævnte E-mail adresse.

Vi gemmer dine personoplysninger så længe du er medlem. Hvis du opsiger dit medlemskab, slettes dine personoplysninger ved førstkommende årsskifte og regnskabsårets afslutning.

Ændringer af denne persondatapolitik ville fremgå af vores website ”lfase.dk” og ved direkte besked til medlemmer i form af en eMail.

Hvis du ønsker at klage over Landsforening af solcelleejere’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk.

Sidst revideret Juni 2018.

X

Glemt dit kodeord?

Bliv medlem

Nulstil kodeord
Indtast venligst din emailadresse. Du vil modtage dit nye kodeord via email.