Af Poul Madsen

Installator.dk skriver i en artikel, at antallet og omfanger af regler gør ansøgninger om forhøjede pristillæg svære at forstå i følge Tekniq. Temaet er igen blevet aktuelt i forbindelse med, at der d. 16. marts åbnes for ansøgninger om forhøjede pristillæg for nye solcelleanlæg.

Installator.dk skriver, at Tekniq i følge chefkonsulent Søren Rise får mange henvendelser fra mange virksomheder, der som medlemmer af Tekniq søger at forstå reglerne. Og Energinet.dk er ikke til megen støtte.

Som eksempel angiver installator.dk, at Energinet.dk i følge Sveigaard Herning ikke er villige til at svare på, om en ansøgning er korrekt udfyldt. Energinet.dk henviser angiveligt til andre rådgivere, men de rådgivere, som Sveigaard Herning haar spurgt, har henvist til Energinet.dk.

LFASE rettede for noget tid siden henvendelse til Energinet.dk med en forespørgsel omkring reglerne, og vi afventer svar. Energinet.dk har på deres hjemmeside advaret om, at det kan tage tid med at svare, grundet antallet af ansøgninger. Dette var i forbindelse med åbning af ansøgninger d. 11. februar.

Læs artiklen på installator.dk: Solcelleregler giver grå hår i hovedet.

 

Installator.dk: Solcelleregler giver grå hår i hovedet

Please Login to post a comment

X

Forgot Password?

Join Us