Af Poul Madsen

LFASEs formand Torsten Skjold oplyser, at Bolius afholder en række gratis inspirationsaftener rundt omkring i landet. Det starter i september med en aften i Herning d. 8. og en aften i Kolding d. 9.

Senere følges op med aftener i oktober i Aarhus d. 7., Esbjerg d. 8. og Odense d. 9.

I november er der aftenarrangementer i Helsingør og Ballerup, hhv. d. 4. og 6. november.

Dette kunne jo godt have interesse for flere af LFASEs medlemmer. LFASEs medlemmer har god forstand på solceller, men kunne måske udvide deres viden om solceller, og for de, der har visioner om udvide til andre energi-områder som jordvarme og isolering, kunne en aften give inspiration til, hvilken retning man ønsker at vælge.

Baggrunden for aftenerne er, som Bolius skriver på sin hjemmeside bolius.dk: “Med energiprisernes himmelflugt og udsigt til endnu højere priser og afgifter, bliver det dyrere at varme huset op i fremtiden. Samtidig er et hus med et dårligt energimærke sværere at sælge, så derfor kan du lige så godt få det energirenoveret nu og selv nyde komforten.”

Bolius fortsætter: “Dette er gået op for de fleste boligejere. Men tilbage står usikkerheden om, hvad der skal laves først, hvad der kan lade sig gøre, hvad det koster, og om det nu også virker lige så godt som det, du allerede har?”

Læs mere om arrangementerne, og tilmeld digbolius’ hjemmeside.

 

Bolius.dk: Gratis inspiration om energi

Please Login to post a comment

X

Forgot Password?

Join Us