Oprettede svar i forum

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 42 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Opkrævning af kontingent. #3646
    010355
    Medlem

    Hej Arne.

    Beklager at erfare din beslutning.

    Om nyhedsbrevene burde ligge under Arkivet? Jo, det ville faktisk være en udmærket ide.

    Desværre er det modul, som laver nyhedsbrevene, ikke lavet til at gøre det automatisk, så det skal gøres manuelt, og det ville være ret omfattende.

    som svar til: Årsopgørelse for 2017 #3637
    010355
    Medlem

    Tak for opgørelserne, Freddy.

    Jeg har også fået dem, du sendte via email.

    som svar til: Årsopgørelse for 2017 #3630
    010355
    Medlem

    Nå sådan. Tak for info.

    Ja, det er godt at være i god tid. Jeg har læst adskillige artikler og andet om, at der er tvivl om kvaliteten af kinesernes billige solceller, og hvor længe de holder. Så spørgsmålet kommer vidst til at blive meget aktuelt.

    som svar til: Årsopgørelse for 2017 #3628
    010355
    Medlem

    Tak for opgørelserne, Jørn.

    Mht. overholdelse af ydelsesgarantierne så vil jeg skyde på, at garantien fastsættes ud fra et standardtal, som fastsættes ud fra det gennemsnitlige antal solskinstimer i en bestemt landsdel. Eksempelvis er der forskel på antal solskinstimer årligt på Bornholm og i midtjylland. Måske fastsættes garantien ud fra et landsgennemsnit. Hvis dette er tilfældet er det selvfølgelig sværere for en leverandør af et anlæg i midtjylland at overholde garantien, end et anlæg på Bornholm. Hvis vejret er specielt dårligt i et halvår statistisk set tror jeg bare ikke, at man kan klandre solcellerne og dermed leverandøren for det.

    Hvis du har dine produktionstal for hvert enkelt år og sammenholder med forventede antal kWh i h.t. ydelsesgarantien, og produktionen er lavere end forventet, er det vist i første omgang leverandøren, du skal have fat i. Er denne imidlertid gået konkurs, bliver det svært at få kompensation.

    Du kan spørge foreningens advokat – der er en times gratis rådgivning hos Lars Emde Poulsen fra Advodan. En anden mulighed er at se, om andre har diskuteret samme spørgsmål i Facebook-gruppen “Solceller…. Erfagruppe”.

    som svar til: Årsopgørelse for 2017 #3624
    010355
    Medlem

    Tak Freddy for din opgørelse. Det er noget af det, vi mangler for at kunne lave noget statistik. Hvis du har opgørelsen fra SIDSTE år, vil det være fint, fordi vi skal kunne dokumentere stigningen mellem 2016 og 2017.

    Hvis du Jørn også har en digitial opgørelse (pdf-fil eller scannet billede), må du meget gerne indsende den. Du må gerne slette selve dit navn, hvis fx det er et scan, og hvis du kan bruge photoshop eller andet til at slette med.

    som svar til: Årsopgørelse for 2017 #3616
    010355
    Medlem

    Okay, tak. Så det kunne være transportafgiften. Har du varmepumper?

    som svar til: Årsopgørelse for 2017 #3614
    010355
    Medlem

    Står der på elregningen noget specifikt om, hvilke afgifter der er tilføjet eller forhøjet?

    Der står forhåbentlig ikke noget om flexafregning nu.

    som svar til: Opkrævning af kontingent. #3609
    010355
    Medlem

    Hej Bendt,

    Det er ærgerligt at høre din beslutning, og det bliver naturligvis taget til efterretning.

    Men jeg vil sige tak for dit hidtidige medlemsskab og din aktivitet i forummet.

    Venlig hilsen

    som svar til: Fuld betaling af Nettarif C for nettoordningen? #3595
    010355
    Medlem

    Bendt, det har ikke været mig muligt at få svar på, hvad svaret til Karsten Koldby er. Jeg har spurgt formanden, og jeg har rykket, og jeg får stadig ikke svar, så nu står jeg af! Hvis du vil have svar, så prøv at skrive til formanden direkte via siden Kontakt Os.

    som svar til: Fuld betaling af Nettarif C for nettoordningen? #3593
    010355
    Medlem

    Bendt, ministerens svar blev altså udsendt med et nyhedsbrev til medlemmerne d. 20. november. Hvis du ikke har fået nyhedsbrevet, kan det skyldes at du bruger en anden emailadresse end den, du har oplyst til kassereren, eller at nyhedsbrevet er blevet væk i dit eller vores emailsystemet (hvilket kan ske), eller også har du bare ikke læst nyhedsbrevet. Men det er også ligemeget. Det, som var vort hovedpunkt i henvendelsen til ministeren var hans bekræftelse på, at han har bedt Energinet.dk kigge på alternative udregningsmetoder, som ikke er så negative overfor solcelleejere og specielt solcelleejere med varmepumpe. Det har han bekræftet.

    som svar til: Tyveri ved højlys dag #3589
    010355
    Medlem

    Altså, jeg synes, at solcelleejere med god grund kan kræve højere takster for den strøm, de leverer.

    Hvis Energitilsynet kan argumentere, at “Alle skal være med til at betale til det fælles net” er det rimeligt, at solcelleejere kan forlange samme takststigning – alt andet er urimeligt.

    Der var en artikel om elpriserne på dr.dk d. 10. december:
    https://www.dr.dk/nyheder/penge/stroem-bliver-dyrere-mellem-klokken-17-og-20

    som svar til: Fuld betaling af Nettarif C for nettoordningen? #3588
    010355
    Medlem

    Orv, det ville være rigtig godt, hvis du vil være med! Jo, det kræver en del tid. I november brugte jeg en uge på at planlægge en kampagne om Nej tak til Flexafregning – og den skal vi så alligevel ikke bruge, fordi ministeren kom med sit svar til os.

    Formanden har forsøgt at kontakte Karsten Koldby. Jeg spurgte om han ved, hvad han ville sige, men fik ikke svar, så jeg har rykket igen (i dag 12. dec).

    som svar til: Fuld betaling af Nettarif C for nettoordningen? #3585
    010355
    Medlem

    Jeg vil spørge formanden, om han kan sende svaret til mig, så kan jeg videregive det her i forummet.

    Bendt, var det ikke noget for dig at blive medlem af bestyrelsen? Det er svært at skaffe frivillige, og foreningen har brug for folk, der kan spytte ud

    som svar til: Fuld betaling af Nettarif C for nettoordningen? #3582
    010355
    Medlem

    Hej Karsten,

    Du skulle meget gerne blive kontaktet af en fra bestyrelsen inden for et par dage. Jeg beklager, at det har taget så lang tid.

    som svar til: Hvad sker der ???? #3534
    010355
    Medlem

    Hej Bendt,

    Der er så vidt vi ved ikke vedtaget noget, myndigheder og ministerier søger at omgå det, der er blevet lovet os. Foreningen deltog i et møde med kort varsel mandag d. 11/9, der dog var af orienterende art.

    Vi arbejder på nogle tiltag, men før vi har noget konkret at fremvise, kan jeg ikke bare sige, hvad det er. Men der kommer mere fra bestyrelsen.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 42 i alt)
X

Forgot Password?

Join Us