Landsforeningen af Solcelleejere (LFASE) er en non-profit forening, der blev stiftet i januar 2012. Vi er også på Facebook

sven1

Foreningens medlemmer har forskellig erfaringsniveau, hvilket understreger vigtigheden af en landsforening til varetagelse af de private investorers fælles interesser, herunder varetagelse af miljøhensyn.

Vi arbejder på at finde samarbejdspartnere til alt inden for solcelleanlæg. Derved kan foreningen løbende sikre dig attraktive tilbud og rabatter.

Vision

Uafhængig og ajourført vidensformidling i forhold til folk der har investeret, men også for folk der overvejer at investere i solceller.

Foreningens formål er at varetage de private solcelleejeres interesser overfor:

• Regering og folketing
  • Fabrikanter og grossister
  • Installatører
  • Forsknings-, udviklings- og godkendelses-institutioner
  • Elforsyningsselskaber

Foreningen virker ved:

• at arrangere møder for foreningens medlemmer, hvor vi kan udveksle erfaringer
  • at arrangere foredrag med kompetente nøglepersoner – tekniske, administrative og politiske
  • at påvirke beslutningstagere til at sikre gennemskuelighed i godkendelser og autorisationer
  • at varetage medlemmernes økonomiske interesser
  • at opbygge netværk til relevante institutioner og enkeltpersoner
Desuden kan vi tilbyde vores medlemmer:
  • 1 times gratis bistand hos foreningens advokat.
  • Skattemæssig assistance til udfyldelse af selvangivelsen for den del, der vedrører virksomhedsdelen (solcellerne) for 500 kr inkl. moms. Yderligere skattemæssig assistance: 687,50 kr/time inkl. moms (se mere på loebner.dk)
  • 10% rabat på køb af ikke nedsatte varer hos Green-line (se mere på Greenline.dk)
  • 5% rabat på køb af ikke nedsatte varer hos Elux a/s (se mere på elux.dk)

Husk! at notere datoen for næste generalforsamling : 28. februar 2016!

gf2013b

Glemt dit kodeord?

Nulstil kodeord
Indtast venligst din emailadresse. Du vil modtage dit nye kodeord via email.